Sunday, 15 October 2017

QUILT BABY

Anak anda dah mula nak meniarap / merangkak ?

Mesti merata nak merayap dan mengutip apa apa sahaja untuk makan. hihi..

Nah hadiahkan si manja anda dengan #BabyQuilt Chomell ni sebagai play mat dengan corak yang timbul membuatkan baby anda teruja nak mem'explore' sesuatu yang baru 

Ukuran : 90cm x 115cm
Material : 100% Cotton


(+) Sesuai dijadikan alas tilam @ comforter dan mudah di bawa travel serta lengkap beg cover! woww serbaguna.

(+) Material kain pun sedap, geboo dan sesuai untuk si manja anda 

  


  


Oh ya! Nak buat hadiah untuk rakan tersayang yang bakal menimang cahaya mata pun OK ni 

Jom Tempah Sekarang sebelum habis corak HOT!
BEST PRICE : RM89.00
FREE POS SEMENANJUNG MALAYSIA

Whatsapp 0183911533

atau anda boleh sahaja ke Facebook Page kami di

Saturday, 30 September 2017

SYAQIST PATCHWORK dah Masuk Surat Khabar!!!


Syukur Alhamdulillah,
Jenama #SyaQist kita masuk paper  SINAR HARIAN lah! 😍😀👏🏼
Ini bukan khayalan tau 
Sahabat semua tak perlu ragu2, 
dah ramai yang cuba patchwork SyaQist dan ramai yang repeat order 😍
Jom dapatkan patchwork SyaQist tanpa was-was 
Ingat CADAR, ingat SyaQist
Ingat TOTO, ingat SyaQist
Ingat KARPET, ingat SyaQist

Nana
Leader Team Syaqist
Syaqist Cotton Patchwork
Whatsapp 0183911533






Sunday, 10 September 2017

ANDA BERPANTANG SENDIRIAN, SUAMI PULA BERKERJA?

Bila soal berpantang, kaum2 ibu yang bepantang secara sendirian mesti risaukan bila bab nak mengurut.
Tak kan nak mengurut atas katil pula, mesti satu bilik akan berbau minyak angin.. Suami balik sure tarik muka masam disebabkan bilik berbau minyak angin...
Lepas tuh, tak kan nak usung tilam ke ruang tamu pula.. Aduihh.. berat pula tuh tilam2 kat rumah... Dah menjadi satu issue.
Bila dah bosan, mesti nak tengok TV. Alamak tv pula kat ruang tamu.. Anak pula kat bilik.. Aduihh Tak kan nak bergerak kesana kesini pula.. Orang tua2 cakap boleh bentan kalau bergerak banyak...
Jangan risau, CARPET TOTO boleh bantu kaum ibu selesaikan masalah semasa berpantang.











- Ringan.. ibu berpantang pun boleh angkat.. terutama bila nak mengurut dan baby boleh diletakkan disebelah...
- Mudah disimpan dan tidak memakan ruang (terdapat beg khas)
- Boleh dibasuh menggunakan mesin basuh / dryer
- Cepat Kering disebabkan material 100% Cotton.
- Boleh dijadikan alas katil untuk anak bujang.
- Ketebalan +-2inch atau 5-6cm.
Size : 110cm x 205cm
Material : 100% Cotton
Harga Asal : RM130
Additional Postage :
SM +RM10
Sabah Sarawak + RM20
Harga Promosi : RM99 + Postage



Stock Limited.. Jangan lepaskan peluang...

QUILT BABY

Anak anda dah mula nak meniarap / merangkak ? Mesti merata nak merayap dan mengutip apa apa sahaja untuk makan. hihi.. Nah hadiahkan...