Thursday, 1 February 2018

PENCARIAN AGENT DROPSHIP

PENCARIAN AGENT BAGI BATCH KE2 KINI DIBUKA. Kami mencari agent yang bersemangat dan mahu ubah hidup mereka ke hidup yang lebih baik. Yang paling utama bagi menjadi agent kami. Anda haruslah RAJIN..RAJIN..RAJIN.. Kalau anda punya ciri2 diatas. Memang anda yang kami carikan. Anda tidak perlu risau untuk - Simpan stock yang banyak - packing barang - ke pejabat pos Kami akan lakukan kesemuanya bagi pihak anda... Dengan modal serendah RM30 seumur hidup Kami tawarkan kepada anda 🌸 REWARD DAN BONUS setiap bulan 🌸 COACHING CLASSES : Closing Sales + FB dan IG 🌸 Lebih dari 500 Gambar testimoni customer akan diberikan 🌸 Gambar Product yang cantik (studio picture) dan memukau para prospek 🌸 Gambar2 prosesbpenghantaran akan dikongsikan setiap hari. * kami sudah lebih dari 4tahun berniaga * mempunyai SSM berdaftar * trusted seller Syaqist Cotton Patchwork 0183911533

Sunday, 15 October 2017

QUILT BABY

Anak anda dah mula nak meniarap / merangkak ?

Mesti merata nak merayap dan mengutip apa apa sahaja untuk makan. hihi..

Nah hadiahkan si manja anda dengan #BabyQuilt Chomell ni sebagai play mat dengan corak yang timbul membuatkan baby anda teruja nak mem'explore' sesuatu yang baru 

Ukuran : 90cm x 115cm
Material : 100% Cotton


(+) Sesuai dijadikan alas tilam @ comforter dan mudah di bawa travel serta lengkap beg cover! woww serbaguna.

(+) Material kain pun sedap, geboo dan sesuai untuk si manja anda 

  


  


Oh ya! Nak buat hadiah untuk rakan tersayang yang bakal menimang cahaya mata pun OK ni 

Jom Tempah Sekarang sebelum habis corak HOT!
BEST PRICE : RM89.00
FREE POS SEMENANJUNG MALAYSIA

Whatsapp 0183911533

atau anda boleh sahaja ke Facebook Page kami di

Saturday, 30 September 2017

SYAQIST PATCHWORK dah Masuk Surat Khabar!!!


Syukur Alhamdulillah,
Jenama #SyaQist kita masuk paper  SINAR HARIAN lah! 😍😀👏🏼
Ini bukan khayalan tau 
Sahabat semua tak perlu ragu2, 
dah ramai yang cuba patchwork SyaQist dan ramai yang repeat order 😍
Jom dapatkan patchwork SyaQist tanpa was-was 
Ingat CADAR, ingat SyaQist
Ingat TOTO, ingat SyaQist
Ingat KARPET, ingat SyaQist

Nana
Leader Team Syaqist
Syaqist Cotton Patchwork
Whatsapp 0183911533






PENCARIAN AGENT DROPSHIP

PENCARIAN AGENT BAGI BATCH KE2 KINI DIBUKA. Kami mencari agent yang bersemangat dan mahu ubah hidup mereka ke hidup yang lebih baik. Yang...